La câteva zile după ce a plâns pe covorul de la MET Gala, Hailey Bieber a plecat într-o vacanță romantică alături de soțul ei. Cei doi se relaxează în Jamaica, iar modelul a postat câteva imagini pe Instagram. 

Hailey și Justin Bieber se află în centrul atenției de câteva zile bune, de când au participat la MET Gala, mai exact. Modelul a lăcrimat atunci când a ajuns la eveniment și un grup de oameni adunați la intrare au început să strige numele Selenei Gomez. La scurt timp, presa tabloidă a început să scrie că Justin se poartă urât cu soția lui și că o maltratează. Hailey a dezmințit zvonurile în cadrul podcast-ului lui Demi Lovato și a spus că lucrurile sunt departe de a fi așa. Cei doi soți au decis să lase în urmă scandalurile și speculațiile și au fugit în vacanță.

Justin Bieber se poartă urât cu Hailey?! Modelul s-a săturat de speculații și a spus adevărul

Modelul a postat pe Instagram câteva imagini de la plajă, din Jamaica, și pare mai fericită ca niciodată. Nici măcar ploaia nu i-a stricat buna dispoziție, dimpotrivă. Hailey a dansat cu un pahar de cocktail în mână și a făcut o mișcare de balet, în timp ce afară ploua torențial. Imaginile au primit peste 3.5 milioane de like-uri pe Instagram. Desigur că nu lipsește nici fotografia cu ea și soțul ei în ipostaze romantice, care să le dea peste nas tuturor celor care spun că nu se mai înțeleg.