Celebritățile sunt pline de surprize și, de multe ori, țin în secret lucrurile până în ultimul moment. Unele din superstiție, altele din cauza unor experiențe negative, multe vedete au așteptat până în luna a cincea sau a șasea de sarcină pentru a da vestea cea mare.

Cea mai tare fază este că multe au reușit să-i păcălească până și pe jurnaliști și nimeni nu a bănuit nimic până la anunțul oficial. În ultima vreme, multe vedete au ales să anunțe direct pe rețelele de socializare faptul că urmează să devină părinți. A devenit deja o modă ca starurile să facă fie un pictorial pentru o revistă, fie să anunțe direct cu o poză cu burtica postată pe feed faptul că urmează să aibă un copil. Care anunț te-a emoționat cel mai tare?

Smiley și Gina Pistol - deși presa le-a răpit bucuria de a face ei anunțul și i-a dat de gol, cei doi au filmat ulterior un vlog prin care le-au dat oficial vestea celor care îi urmăresc. 

Nicole Cherry - a profitat de lansarea piesei ”Scrie-mi pe suflet”, pentru a-și anunța fanii că așteaptă primul ei copil. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Kylie Jenner - a postat un filmuleț pe Instagram, prin care a dat vestea că ea și Travis Scott așteaptă cel de-al doilea copil. Filmulețul a adunat peste 20 de milioane de like-uri și a devenit cea mai apreciată postare de pe contul lui Kylie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Cardi B - a păstrat tradiția de la prima sarcină și a anunțat direct pe scenă că așteaptă al doilea copil. Cardi a apărut cu burtica de gravidă anul acesta la BET Awards, iar două luni mai târziu și-a adus pe lume băiețelul. 

Halsey - a fost cea care a dat tonul anunțurilor legate de sarcini în 2021. A postat pe Instagram o poză cu burtica de gravidă, iar cei care o urmăresc au copleșit-o cu like-uri și felicitări.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Natti Natasha - s-a afișat cu burtică la un eveniment muzical anul acesta și a dat vestea că va fi mamă. 

Perry Edwards și Leigh-Anne Pinnock - au apărut cu burticile de gravide la un eveniment muzical anul acesta. Cele două au devenit mămici la câteva zile una de cealaltă.