Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă și mai emoționantă perioadă din viața ei. Artista este însărcinată cu primul ei copil, dar este extrem de activă și pe plan profesional. Tocmai a lansat un single nou și o colecție proprie de haine și profită la maximum de timpul pe care îl are la dispoziție până când își va aduce pe lume fetița. 

Nicole Cherry a dat recent un interviu în care a vorbit despre sarcină. Artista le-a povestit celor de la Antena Stars că se bucură de o sarcină ușoară și că nu a experimentat prea multe schimbări până acum. Cireșica a povestit că bebelușul nu a fost deloc o surpriză pentru că ea și iubitul ei își doreau să devină părinți. Atunci când i-a dat vestea viitorului tătic, Cireșica pregătise totul sub formă de surpriză și a povestit că a ascuns testul într-o cutiuță și că pusese o cameră de filmat pentru a-i surprinde reacția iubitului ei, dar el s-a așezat în afara cadrului și nu a reușit să îi surprindă reacția. 

Nicole Cherry are un dublu motiv de bucurie. Cu ce performanță se laudă pe YouTube?

Cireșica plănuiește să rămână activă până aproape de momentul nașterii, cu atât mai mult cu cât se bucură de o sarcină ușoară. Fetița ei și a lui Florin Popa urmează să vină pe lume în decembrie, exact luna în care își sărbătorește și Cireșica ziua de naștere. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)