Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au acordat recent ține prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Dezvăluirile pe care cuplul l-a făcut în emisiunea lui Oprah Winfrey au provocat o mulțime de reacții pe internet, iar multe persoane publice și-au arătat sprijinul pentru cei doi. 

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Meghan Markle a decis să vorbească despre provocările cu care a avut de-a face cât timp a fost prințesă și a ales să se confeseze la Oprah în emisiune. Interviul a fost transmis de canalul american CBS, iar Meghan și Harry au detaliat motivele care i-au determinat să renunțe la titlurile regale și să se retragă din Marea Britanie. Printre cele mai dure dezvăluiri făcute de Meghan se numără acuzații de rasism, faptul că a suferit de depresie, iar presiunea pe care a simțit-o a făcut-o să se gândească la sinucidere, la un moment dat. 

Imediat după ce interviul a fost difuzat, mai multe persoane publice au simțit nevoia să-și declare susținerea față de Meghan și Harry, pe social media. De la buna ei prietenă, Serena Williams, până la colegul ei de platou din serialul ”Suits”, Patrick J Adams, ele sunt celebritățile care au postat pe social media mesaje pentru ea, în urma interviului: