În timp ce multă lume a scos de la ”naftalină” paltoanele și ghetele de toamnă, Inna sfidează anotimpul și face plajă în continuare. Artista a postat o fotografie cu ea în costum de baie, iar cei care o urmăresc pe social media au reacționat imediat. 

Inna a petrecut mult timp în Turcia, unde a avut concerte în ultima perioadă. Chiar dacă vara s-a sfârșit de mai bine de o lună, din punct de vedere calendaristic, dar și din punct de vedere al temperaturilor, Inna sfidează anotimpul și se bucură în continuare de soare și de apă. Artista are o colecție întreagă de costume de baie, pe care le-a etalat pe internet toată vara și nu a dezamăgit nici acum. 

Iubita lui Deliric a ales să poarte un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, și s-a lăsat fotografiată din spate. Cei care o urmăresc pe Instagram au reacționat imediat, iar imaginea a adunat peste 150.000 de like-uri peste weekend. Printre cele peste 1000 de comentarii s-au numărat și reacții de la vedete precum Mihaela Rădulescu, cu care Inna este colegă la masa juriului la o emisiune de televiziune de la noi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)