Back to childhood. Unele dintre cele mai frumoase desene animate de la începutul anilor 2000 au de gând să se reîntoarcă pe micile ecrane. Blossom, Bubbles și Buttercup sunt mai pregătite ca niciodată să salveze situația în Townsville, iar filmările au început deja.

Producătorii celebrelor desene animate ”Fetițele Powerpuff” au de gând să revină cu o mini-serie de câteva episoade care să prezinte viața fetițelor create în laborator după mulți ani. Momentan, este gata primul episod, iar în funcție de feedback-ul pe care îl vor primi, creatorii vor decide dacă merg sau nu mai departe cu producția lor. 

Creatorii celebrelor desene animate au ales deja și actrițele care vor da viață celor trei fetițe. Prezența lui Dove Cameron a fost confirmată ca fiind vocea lui Bubbles, Yana Perrault este Buttercup, iar Chloe Bennet este Blossom.

Revenirea lui Blossom, Bubbles și Buttercup nu va fi una obișnuită, ci vor avea parte de evenimente neașteptate. Noua serie este gândită ca un ”live-action” și nu este pentru prima dată când fetițele au fost readuse la viață. După încheierea primei serii în anul 2005, Powerpuff Girls au revenit cu o serie de episoade noi în anul 2015 și care s-au încheiat în 2019.

Astea sunt primele imagini de pe platourile de filmare: