Sydney Sweeney se bucură de celebritate mai mult ca oricând. Vedeta a făcut furori cu rolul ei din „Euphoria” și nu este de mirare că au venit la ea ca pe bandă rulantă zeci de proiecte. Unele dintre ele i-au adus bani frumoși, altele doar probleme.

Sydney Sweeney este în centrul atenției de câteva zile, mai exact, de când pe numele ei a fost intentat un proces destul de greu. Un brand cunoscut care produce costume de baie o acuză pe actriță că ar fi dat țeapă și că nu și-ar mai fi onorat deloc contractul. Cei de la LA Collective au convenit cu Sydney ca aceasta să promoveze noua lor colecție, „Somewhere Swimwear”.

Actrița și-a dat acordul, a fost încântată de modele, doar că atunci când a venit vorba să își onoreze obligațiile, s-a retras. Mai mult, se pare că în cinci episoade din serial, Sydney a purtat costumele de baie fără să se consulte în prealabil cu brandul.

Actrița nu este singura țepară de la Hollywood. Anul trecut, brandul Liu Jo o acuza pe Kendall că a uitat să își onoreze contractul și a uitat să se prezinte la o ședință foto. Kenny trebuia să promoveze articolele Liu Jo în două etape, doar că pandemia a pus frână campaniilor pentru o perioadă.

Deși a încasat banii pe ambele campanii, Kenny s-a prezentat la una singură, iar asta i-a adus o chemare în instanța de judecată.  Liu Jo o acuza pe Kendall că s-a deplasat în Italia pentru alte campanii, dar nu a mai dat niciun semn cu privire la înțelegerea avută cu ei.