În ultima vreme, din ce în ce mai multe vedete au decis să investească în criptomonede. Imediat după ce simt că au dat lovitura, starurile nu păstrează secretul doar pentru ele, ci îl împărtășesc și cu fanii lor. Asta i s-a întâmplat și lui Kim Kardashian care le-a recomandat fanilor o nouă criptomonedă, iar acum a intrat în belea. 

În ultima perioadă, presa din Statele Unite ale Americii vuiești în jurul lui Kim Kardashian. Se pare că pe numele acesteia a fost intentat un proces după ce ea, boxerul Floyd Mayweather și baschetbalistul Paul Pierce au promovat o criptomonedă intitulată EthereumMax. Problemele ar fi început din momentul în care aceștia le-au umflat artificial pentru a se îmbogăți rapid prin vânzarea.

Cele trei vedete s-au folosit de o schemă cunoscută pe piața criptomonedelor, numită „pump and dump” (umflă și aruncă). Floyd Mayweather a purtat un șorț cu emblema EthereumMax în timpul luptei cu Logan Paul, iar Paul Pierce a postat pe Twitter un mesaj în care i-a informat pe toți despre oportunitatea de investiție. Kim Kardashian s-a folosit de Instagram. Acolo, miliardara le-a povestit tuturor despre descoperirea ei, EthereumMax și i-a încuraj să îi urmeze exemplul și să facă investiții.