Lidia Buble este una dintre cele mai sincere și asumate artiste de la noi. Majoritatea pieselor pe care le lansează sunt povestea vieții ei transpuse pe note muzicale.

Lidia Buble a lansat recent piesa ”Intens” care s-a auzit în premieră live în Morning ZU. De la primele versuri, fanii artistei au început să se întrebe dacă nu cumva piesa are legătură cu fosta relație a artistei, iar răspunsul l-au primit chiar de la ea. Lidia a fost recent invitată la o emisiune unde a vorbit despre cât de mult se implică într-o relație, cât de hotărâtă este atunci când ia o decizie și cât la sută din viața ei se regăsește în piesele ei.

Cele mai dezbătute piese au fost ”Sub apă” și ”Intens”, ambele primind explicația despre inspirația din spatele versurilor chiar de la Lidia. ”Piesa <<Intens>> are legătură cu povestea mea de viață, nu neapărat în prezent, dar poate fi legată de trecutul meu. Toate piesele sunt despre mine.”

Lidia Buble a dat totul din casă și a recunoscut cât de desprinsă din realitate este și piesa ”Sub apă”. ”Aveam treaba asta. În momentul în care se întâmpla să ma cert sau să nu mai fi totul roz, ma închideam în baie și singurul mod în care mă relaxam și mă detașam de toate era să mă bag cu capul sub apă, să nu mai aud nimic.”, a declarat artista care făcea referire la tensiunile din relația cu Răzvan pentru că în acea perioadă a fost lansată piesa, iar prezentatorul a apărut și în videoclip.