Când spui Irina Rimes, spui muncă multă, ambiție și talent cu carul. Fata timidă de peste Prut a cucerit piața muzicală de la noi și a reușit, în timp record, să scoată hit după hit. Începutul a fost puțin altfel, pentru că Irina a încercat inițial să își croiască un drum folosind un alt nume de scenă. 

Irina Rimes a început să facă muzică în Republica Moldova, la început pentru alții, apoi pentru ea. Compunea piese și le vindea altor artiști, pentru a face rost de bani. Apoi, a venit la București unde a cunoscut-o pe Raluka și au început să lucreze împreună. Dar înainte să dea lovitura cu ”Visele”, Irina Rimes a cântat cu numele Irra. 

Anii au trecut, Irina s-a rebrand-uit și a lansat primul album, intitulat ”Despre el”, în 2017. Au urmat ”Cosmos” în 2018 și ”Pastila” în 2020. Cea mai recentă piesă lansată de Irina Rimes a adunat peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube. Este vorba despre colaborarea cu Cris Cab, ”Your Love”. Și pe plan personal îi merge bine, iar Irina s-a mutat pentru o perioadă în Franța, alături de noul ei iubit.