Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Cum nimeni nu este perfect, una dintre cele mai recente imagini postate de artistă i-a făcut pe mulți să observe un detaliu prezent pe corpul artistei.

Antonia știe că frumusețea se întreține cu mare efort. Artista face mult sport și nu neglijează nici partea alimentară. Anto se poate lăuda cu un corp de invidiat, iar imaginile pe care le postează pe Instagram adună sute de mii de aprecieri. Una dintre cele recente imagini postate de artistă a stârnit atenția fanilor care au observat imediat faptul că Antonia are vergeturi. Se pare că artista nu este deranjată de acest lucru, ba chiar se mândrește cu ele și a declarat de foarte multe ori că este mândră că le are.

Cum vergeturile nu sunt un complex pentru ea, Antonia a găsit un alt aspect la corpul ei de care nu este deloc mulțumită. Antonia a postat mai demult pe Instagram un mesaj extrem de sincer în descrierea unei poze: „Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi ceva mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncene nearanjate, nepensate, imperfecțiuni mici pe piele și rămășițe de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă de asemenea, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)