Antonia este una dintre artistele care nu mai au nevoie de prezentare. Soția lui Velea a muncit din greu pentru a-și crea o imagine de artist de top în România, dar ceea nu mulți știu este faptul că aceasta și-a început cariera pe scena unui concurs de talente.

Mulți artiști de la noi, dar și de la ei nu au cunoscut succesul peste noapte, ci s-au făcut cunoscuți și apreciați cu ajutorul concursurilor de talente muzicale. Astăzi se bucură de celebritate și mii de fani care i-au transformat în modele de urmat și chiar idolii lor.

Antonia este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi, iar contactul ei cu lumea muzicală a avut loc atunci când era foarte mică.  "Prima dată am urcat pe scenă la 13 ani, la un concurs de talente. Am cântat "Say my name" de la Destiny's Child împreună cu două prietene.", a spus Antonia. "Am plecat din România când aveam 5 ani și m-am întors când aveam 18 ani. Din clasa întâi până la finalul liceului am locuit în Statele Unite. Simt că am făcut totul la vârsta potrivită.", a mai spus frumoasa artistă. 

"Viața mea în câteva cuvinte: America, România, copiii ei, Alex, Morena, Marabou, muzică, fani, iubire. Uneori mă rușinez când îmi spune cineva că sunt frumoasă.", a încheiat ea.