Documentarul despre viața lui Billie Eilish este plin de ”Easter eggs”, iar cei care l-au văzut au avut surpriza să afle o mulțime de lucruri despre artista care a cucerit planeta cu muzica ei. ”Billie Eilish: The World's a Little Blurry” este presărat cu dezvăluiri neașteptate, dar și cu momente funny pe care Billie le-a oferit, de-a lungul timpului.

Una dintre cele mai amuzante secvențe este aceea în care Billie face cunoștință cu Orlando Bloom și habar nu are cine e. Se întâmpla în culisele festivalului Choachella, în 2019. Katy Perry și Orlando Bloom se întâlnesc cu Billie în backstage și, în timp ce Katy o felicită pentru muzică, Bloom o pupă pe obraz și o ia în brațe, iar ea pare că nici nu-l bagă în seamă. Câteva clipe mai târziu, fratele ei îi spune că acela era Orlando Bloom, iar reacția lui Billie e priceless: ”Tipul ăla? El era? Nu se poate! Aduceți-l înapoi! Vreau să-l întâlnesc din nou. M-a pupat pe obraz!”. 

Nu-i nimic, Billie, oricui i se putea întâmpla! Sau nu? Chiar dacă actorul purta o șapcă, e aproape imposibil să nu-l recunoști când stă la câțiva centimetri de tine. Well, Billie Eilish a pățit-o!