J Balvin și-a îngrijorat fanii atunci când i-a anunțat că are Coronavirus. Artistul a respectat recomandările medicilor, iar acum a decis să vorbească deschis cu fanii despre acea etapă.

Pentru J Balvin fanii lui sunt foarte importanți. Aceștia îl suștin pe artist și îl duc pe primele poziții în cele mai importante topuri. În semn de mulțumire, Balvin îi ține la curent cu ceea ce face și cum episodul Coronavirusului a ridicat multe semne de întrebare, artistul a vorbit deschis despre asta la Vax Live, concertul organizat în weekend pentru semnalarea importanței vaccinului. ”Am avut COVID. Aproape că m-a omorât. Nu vreau ca cineva să treacă prin ce am trecut. Vreau să transmit oamenilor că trebuie să se vaccineze pentru sănătatea lor, pentru sănătatea celorlalți și a întregii lumi.” 

Nu este pentru prima dată când J Balvin povestește prin ce a trecut. La câteva zile după vindecare, Balvin a vorbit în discursul de acceptare a premiul din cadrul galei online Premios Juventud despre ceea ce a simțit timp de două săptămâni. 

”Știați că și eu sunt om și am aceleași greșeli, frici și presiuni ca și voi? Această poză a fost făcută de medicii care a fost alături de mine în procesul Covid 19, Carlos și Sergiu. Ei sunt cei care au avut grijă de mine și de familia mea cu profesionalism. Îmi amintesc de această poză pentru că fix în acel moment aveam toate simptomele și îmi pierdusem speranța. 

Îi port în inimă pe toți cei care au pierdut persoane dragi în această situație dificilă a pandemiei. Știu că nu suntem afectați doar din punct de vedere personal, ci și economic. Astăzi vreau să fiu o voce a speranței, totul va trece. Aveți grijă de familia voastră și, în felul acesta, avem grijă de toți. Vă iubesc!”