Halsey a luat pe toată lumea prin surprindere la începutul anului, când a anunțat pe Instagram că este însărcinată cu primul ei copil. Artista a devenit mămică între timp și este mai fericită ca niciodată. Ce nu știu mulți este că Halsey s-a luptat cu o boală care a împiedicat-o să rămână însărcinată mulți ani.

După o sarcină pierdută și două operații, Halsey și-a îndeplinit cel mai mare vis: acela de a deveni mamă. Cântăreața de 26 de ani a povestit în mai multe rânduri că s-a luptat ani buni cu o boală care afectează milioane de femei: endometrioză. Afecțiunea este una dificil de diagnosticat, iar cântăreața a primit mai multe diagnostice greșite înainte de a-și descoperi boala. Odată stabilită problema, a trebuit să treacă prin două operații, în 2017 și 2018, pentru a se vindeca și pentru a avea șansa să devină mămică. 

Endometrioza este o boală care provoacă infertilitate, iar Halsey a aflat pe propria piele cât de dureroasă poate fi experiența. Acum, când își ține în brațe bebelușul, poate spune că suferința nu a fost în zadar. Halsey a povestit în urmă cu trei ani despre lupta ei cu boala și a tras un semnal de alarmă asupra suferințelor prin care trec femeile înainte de a primi un diagnostic corect. S-a întâmplat într-o emisiune TV despre sănătate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)