Hailey Bieber are o carieră de succes ca model internațional, însă puțini sunt cei care știu că soția lui Justin își alesese altă meserie, dar a fost nevoită să renunțe la visul ei, din cauza unei accidentări serioase. 

Hailey Baldwin, pe numele ei ”de domnișoară”, a devenit cunoscută în toată lumea atunci când a început să aibă o relație cu Justin Bieber. Lucrurile au evoluat rapid între ei și la finalul anului 2018 s-au căsătorit în secret. Hailey este fotomodel de succes și bună prietenă cu alte nume celebre din industrie, precum Kendall Jenner. Hailey a făcut, de-a lungul timpului, campanii publicitare pentru brand-uri precum Guess, Ralph Lauren sau Tommy Hilfiger. A colaborat și cu brand-uri de produse cosmetice și a devenit imaginea Bare Minerals. Cariera de model nu a fost însă prima opțiune a lui Hailey. 

Soția lui Justin a început să facă balet încă de când era mică, iar visul ei era să devină balerină profesionistă. Visul s-a spulberat însă din cauza unei accidentări, iar Hailey a fost nevoită să renunțe la dans și să își găsească vocația în alt domeniu.