Feli Donose a lansat piesă nouă săptămâna trecută și i-a luat prin surprindere pe fani. Mulți se așteptau ca ”Puiule, puiuțule” să fie o declarație de dragoste, dar Feli a vrut să încheie capitolul muzical ”Feli din Poveste” într-o notă mult mai serioasă.

Feli a încheiat direct și crud șirul de mărturisiri autobiografice din cadrul jurnalului său muzical cu inspirație folclorică #Felidinpoveste cu „Puiule, puiuțule”, cea de-a zecea și ultima felie din povestea vieții sale. ”În «Puiule, puiuțule» cânt despre anii în care am trăit în bullying, în lumea de oameni mari care îmi făceau asta direct sau prin «săgeți», despre vorbele pe la spate și judecata superficială, fără ca acești «pui» să deschidă ochii și să vadă cum sunt eu de fapt și ce contează cu adevărat în om. Ei nu au vrut sau, poate, nu au știut să vadă autenticitatea și adevărul meu. MUZICA. Povestea mea. Esența mea”, declara Feli.

Feli a fost invitată recent la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde a vorbit deschis despre bullyingul din copilăria ei și despre cât de mult o sperie ideea că acest fenomen ar putea să o afecteze pe micuța Nora Luna.

”Când eram mică mi se zicea girafă pentru că am gâtul lung. Sufeream. Țin minte că foarte mulți ani am mers cocoșată până când m-a văzut mama. Mi-e frică ca bullyingul să nu ajungă la fetița mea. Se pare că ne-am înrăit. Credeam că prin prisma pandemiei o să ne mai îmbunăm, dar pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiți acasă și de aceea aruncă cu noroi”, a spus Feli la Neatza cu Răzvan și Dani.