Selena Gomez este una dintre fostele membrele ale familiei Disney care a avut cea mai frumoasă ascensiune în carieră. Acum, în viața artistei este mai liniște ca niciodată. Totuși, nici ea nu a fost scutită de celebrele „aventuri ale adolescenței”.

Selena Gomez va fi toată viața asociată cu Justin Bieber. Cei doi au avut o relație tumultoasă și, chiar dacă au trecut mulți ani de când și-au spus ”adio”, între Sel și Biebs încă mai mocnește ceva. Ceea ce probabil nici Justin nu știa până acum este faptul că în toată această perioadă, Selena a avut un crush la fel de celebru ca și ea. Este vorba despre Cole Sprouse, fratele lui Dylan Sprouse, gemenii care au făcut senzație în serialul de pe Disney ”Sweet life of Zack and Cody”.

„Eram obsedată de Cole Sprouse și aveam scris în interiorul dulapului că sunt îndrăgostită de el. Eram obsedată de acel serial și credeam că la un moment dat vom fi împreună. Apoi, am fost invitat special în acel serial și a trebuit să îl sărut pe Dylan, nu pe Cole, conform scenariului.” 

@itcaselena

Lmao #fyp #selenagomez #viral #funny #colesprouse

♬ original sound – Selena gomez’s fan

 

Selena Gomez iubește din nou

Zilele acestea, TikTok-ul a fost invadat de o serie de imagini și filmulețe care o prezintă pe Selena Gomez în timp ce se relaxează în Positano. Toate bune și frumoase. Totuși, partea interesantă de abia de acum urmează. Sel nu a fost singură. Vedeta a fost însoțită de un bărbat misterios. Mulți s-au grăbit să concluzioneze că este Chris Evans. Well, identitatea lui este alta.

Cel care a însoțit-o pe Selena în escapada ei este nimeni altul decât Andrea Iervolino. Andrea are 34 de ani și este un producător și regizor de origine italiană. Bărbatul a produs multe filme care au fost nominalizate la Venice International Film Festival. Momentan, nici el și nici Selena nu au oferit mai multe detalii, dar fanii cred că apropierea dintre cei doi nu este deloc o coincidență.

Selena Gomez și Andrea nu s-au întâlnit pentru prima dată acum. Cei doi se cunosc din 2019, iar anul acesta, au mai bifat o întâlnire pe yacht.

 

#StoryTime. De ce vedetă a fost obsedată Selena Gomez în copilărie. „Am crezut că vom fi împreună”
Profimedia