Victoria Pedretti nu are cum să treacă neobservată. Actrița a bifat, poate, unul dintre cele mai importante roluri din cariera ei. Love Quinn din YOU este un personaj cheie în întreaga acțiune și nimic nu ar fi fost la fel de spectaculos dacă rolul nu i-ar fi fost distribuit Victoriei.

Dacă până acum nu multă lume o cunoștea pe Victoria Pedretti, acum sigur nu mai are nevoie de prezentări. Actrița o interpretează pe Love Quinn în YOU, cel mai popular serial de pe Netflix la momentul actual. Dacă în serial aceasta este la zi cu tot ce se întâmplă pe internet și îi spionează pe toți cu ajutorul social media, în realitate lucrurile stau diferit. Victoria a vorbit în premieră cu cei de Byrdie despre cum vede ea social media și ce impact are asupra ei.

”Văd social media ca pe ceva cu care te lupți mereu pentru a fi autentic. Eu nu simt nevoia asta. Poate că funcționează pentru mulți oameni, dar nu și pentru mine. Eu sunt mai mult genul de persoană care preferă interacțiunea umană. Foarte rar am întâlnit relații durabile în social media. Chiar dacă nu am cont pe Instagram, asta nu înseamnă că nu știu ce se petrece în lume.”

Cât despre filmările la sezonul trei din YOU, actrița a declarat următoarele: ”De abia am așteptat ca lumea să vadă sezonul trei și să ne ofere feedback. Este rezultatul muncii a zeci de oameni într-un mod foarte organizat. Am filmat în plină pandemie, nu a fost deloc ușor, dar cred că ne-am descurcat și a ieșit un sezon mult mai bun decât precedentele, chiar dacă circumstanțele nu au fost de partea noastră.”