Oricât de mult ar vorbi gurile rele, Antonia și Alex sunt unul dintre cele mai cool cupluri de la noi. Chiar dacă mulți au fost cei care nu le-au dat nicio șansă și au crezut că nu vor rezista trecerii timpului, cei doi au demonstrat că iubirea învinge mereu.

Antonia și Alex Velea sunt couple goals. Cei doi formează cuplul perfect și chiar dacă au avut de înfruntat de-a lungul timpului hate-ul gratuit din online, Anto și Alex au știut cum să gestioneze fiecare situație cu brio. Cei doi copii pe care îi au nu puteau fi mai norocoși de atât, iar Alex Velea este un tată exemplar atât pentru băieți, cât și pentru Maya, fetița pe care Antonia o are din căsnicia anterioară.

Pe cât de frumoși sunt cei doi împreună, pe atât de mult au avut de suferit în urma oficializării relației lor acum câțiva ani. Alex Velea a fost invitat acum o săptămână de către Gojira la podcast-ul ”Aproximativ discuții”, acolo unde a vorbit deschis despre ce a însemnat relația lui cu Antonia pe plan muzical, dar și ce efecte negative a avut.

”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit. Și eu, dar și ea. Și-au dorit să ne bage într-un con de umbră. Din 2015, după ”Din vina ta” nu m-au mai dat la radio cu nimic. M-au dat puțin cu ”Defectul tău sunt eu”, dar de atunci nu m-au mai dat cu nimic.”