De când a revenit în țară, Alexandra Stan face declarații la care nu multă lume se aștepta. De data asta, artista nu a vrut să fie transparentă doar cu aparițiile pe Instagram, ci și cu orientarea ei sexuală.

Alexandra Stan are un sex appeal aparte, iar cei care o urmăresc pe Instagram știu că artistei îi place să se pozeze în cele mai provocatoare ipostaze și să se joace cu imaginația fanilor. Alexandra a pus capăt relației cu iubitul ei, Bogdan acum câteva luni, iar de atunci nu a mai fost văzută cu niciun partener. 

Acum câteva zile, Alexandra a fost invitată în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, acolo unde a primit una dintre cele mai controversate întrebări: ”Ești bisexuală?” Sinceră și asumată, Alexandra nu s-a ferit să ofere răspunsul care i-a uimit pe mulți:

”Da, uneori. Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile. Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.”