Adele este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume, are o voce divină, se laudă cu premii muzicale importante în palmares și are puterea de a se reinventa tot timpul. Artista a avut de-a face cu tot felul de provocări, încă de la o vârstă fragedă, dar toate au ambiționat-o să devină omul care este astăzi. 

Adele a trecut recent printr-un divorț, dar și printr-un proces de reinventare. A slăbit aproape 30 de kilograme, s-a mutat în S.U.A. și iubește din nou. A recunoscut oficial relația cu Rich Paul, agentul care reprezintă mai mulți sportivi celebri din NBA și NFL. Cu toate că pare că duce o viață lipsită de griji, Adele a avut o copilărie și o adolescență nu tocmai ușoare. Mama ei a adus-o pe lume când avea doar 18 ani. Tatăl ei a avut probleme cu alcoolul și era violent, iar atunci când Adele avea trei ani, le-a părăsit pe ea și pe mama ei și s-a îndepărtat de familie. Mama artistei a trebuit să țină și locul tatălui și să îi ofere cea mai bună educație. 

Micuței Adele nu prea i-a plăcut școala clasică, iar atunci mama ei s-a gândit să o îndrume către o carieră artistică și a înscris-o la o școală de arte. Atunci și-a descoperit pasiunea pentru muzică și a început să se gândească la o carieră muzicală. Dacă până la vârsta adolescenței încă a mai ținut legătura cu tatăl ei, bărbatul s-a înstrăinat de tot de familie ulterior. Tatăl lui Adele a murit anul acesta, dar artista nu mai vorbise cu el din 2011.