Ed Sheeran a lansat vineri cea de-a doua piesă de pe albumul la care a lucrat în ultimii ani și a cucerit internetul. ”Shivers” are parte de un videclip extrem de original, dar are și o poveste interesantă în spate. Artistul britanic a spus-o, cu ocazia lansării. 

Ed Sheeran e genul de artist care se pricepe de minune să facă muzică atât pentru el, cât și pentru alții. Artistul britanic a lucrat intens în pandemie la piesele de pe albumul ”Equals”, pe care urmează să îl lanseze la finalul lunii octombrie. Prima pe care a lansat-o a fost ”Bad Habits”, cu care poate spune că a dat lovitura. Melodia a devenit rapid cea mai căutată pe Shazam, la nivel mondial, și a cucerit topurile în mai multe țări din lume. Acum, a venit rândul lui ”Shivers” să vadă lumina YouTube-ului și mulți spun că are șanse să aibă mai mult succes decât ”Bad Habits”. 

#Storytime. Ed Sheeran a suferit de bullying și a dormit pe străzi înainte să fie celebru. Cum l-a ajutat muzica lui Eminem?

Artistul britanic a povestit cum a luat naștere hitul ”Shivers”: ”Trebuia să fie prima piesă de pe album, dar mi s-a părut mai potrivit să lansez <<Bad Habits>> vara. <<Shivers>> are un vibe mai de toamnă. Sper să vă placă, eu o ador”. Sheeran a mai povestit că a compus piesa în doar trei zile, ceea ce e foarte neobișnuit pentru el, dar a simțiț că e o melodie specială și că nu are cum să dea greș cu ea. Nu e prima dată când Ed Sheeran compune o melodie în timp scurt și dă lovitura cu ea. Recordul lui este de 20 de minute: atât i-a trebuit să scrie piesa ”Thinking Out Loud”, care acum are peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube.