Anul trecut, Luis Fonsi a doborât toate recordurile cu "Despacito", iar în 2018 pare că a dat lovitura din nou cu "Echame La Culpa", colaborarea cu Demi Lovato. Deși este căsătorit cu modelul spaniol Águeda López, cu care are și doi copii, viața nu a fost mereu atât de roz pentru artistul portorican.

În 2001, Fonsi s-a îndrăgostit de o actriță de telenovele, iar povestea lor s-a transformat rapid într-o telenovelă. Artistul a cunoscut-o în timpul unor filmări în Mexic pe Adamari Lopez, la vremea aceea iubita actorului Mauricio Islas. Cei doi s-au reîntâlnit după un an și s-au îndrăgostit iremediabil.

După câțiva ani de relație, Fonsi a cerut-o de soție. Nunta a avut loc în 2006, la biserica San Jose de Caparra din Puerto Rico, iar coșmarul abia atunci avea să înceapă. Mariajul a durat doar trei ani.

Adamari Lopez a aflat că are cancer și i-a fost extirpat un sân. Luis Fonsi a fost tot timpul aproape de ea, şi-a anulat chiar și concertele, însă în loc de recunoștință s-a trezit cu un val de acuzații. Actrița i-a reproșat că i-a transformat viața într-un infern și că s-a despărțit de ea prin telefon.

Din suferința acumulată şi dragostea pe care i-o purta, Fonsi a scris și o piesă inspirată din povestea lor, "Nada es para siempre".