Lucifani, asta da veste bună! The devil himself nu și-a luat adio de la voi, ba mai mult, revine cu un nou și un ultim sezon. And guess what, nici nu mai ai mult de așteptat până să-l vezi!

Fanii serialului ”Lucifer” sunt în delir și au și motive. Chiar dacă mulți se așteptau ca sezonul 5 să fie ultimul, producătorii au scos asul din mânecă și au anunțat că pe 10 septembrie va apărea un alt sezon. Ultimul sezon va avea 10 episoade și se anunță a fi mai wow ca niciodată. Evident că pe net au început să circule primele teorii despre sezonul 6 și pe bună dreptate, având în vedere cum s-a încheiat sezonul anterior. 

”Lucifer va ajunge să se înțeleagă pe sine mai bine ca oricând, Chloe se va confrunta cu trecutul, iar povestea lui Dan nu s-a terminat încă. Veți vedea mai puține anchete, dar mai multe lucruri nebune, lucruri de care sunt foarte entuziasmat. Este un sezon diferit din multe puncte de vedere. Nu doar pentru că am filmat în timpul pandemiei, ci și pentru că am vrut să-i oferim fiecărui personaj finalul pe care îl merită. Îmi place să mă gândesc la întregul sezon ca la o serie de finaluri, nu doar ca la ultimele episoade”, a declarat Chris Rafferty, producătorul executiv al serialului.