Dacă trendurile nu vin din America, atunci de unde? După ce fanii abia au procesat ideea că Lil Uzi Vert și-a pus în frunte un diamant, acum un alt rapper a intrat în atenția tuturor după ce a decis să renunțe la podoaba capilară în detrimentul bijuteriilor.

Credeai că le-ai văzut pe toate? Nu! Un rapper din afară, Dan Sur a dus tot ce înseamnă trenduri la un alt nivel și a ales ca podoabă lui capilară să fie una prețioasă. La propriu. Extravaganța lui i-a adus titlul de singurul rapper din istorie care a ales să aibă lanțișoare de aur în loc de fire de păr. Toată procedura a fost una destul de grea, mai ales că fiecare lănțișor a fost personalizat cu zeci de diamante.

”Adevărul este că mereu mi-am dorit să îmi fac ceva diferit pentru că am văzut că toată lumea ăși decolorează părul. Sper ca acum nimeni să nu mă copieze. Totul este foarte elaborat și prins în craniu, pe sub scalp. Acesta este părul meu acum. Păr de aur. Sunt primul rapper din istorie care a apelat la asta”, a spus rapperul în unul dintre videoclipurile urcate pe TikTok.

 

@dansurtiktok

si quieres comprar una en dansur.com##dansur ##parati ##pelodeoro

♬ оригинальный звук - _malifisenta007_