La începutul săptămânii, Selly anunța că 5GANG ajunge la sfârșit. Proiectul care a generat mii de euro nu îi va mai reuni pe cei cinci în aceeași formulă, dar Selly a garantat că vor rămâne cu toții prieteni. Unii dintre ei și-au revenit mai bine decât se așteptau după tristul anunț și deja au bătut palma cu alte trupe.

Fără doar și poate, 5GANG este unul dintre proiectele muzicale de la noi care s-a bucurat de succes ani la rând. Componența trupei a suferit mici modificări, iar acum, după ce au ajuns la formula perfectă, Selly, dar și colegii lui de trupă au făcut un anunț nu tocmai pe placul fanilor: 5GANG se desparte. Selly povestea cu câteva luni în urmă că este conștient că nu va mai putea face parte la nesfârșit din 5GANG, mai ales că s-a maturizat și are pe listă alte proiecte care îl reprezintă mult mai mult.

După vlogul de adio care i-a făcut pe mulți fani să plângă, se pare că unul dintre membri 5GANG avea mult un as în mânecă. Keed din Șatra a anunțat pe Facebook că cineva din 5GANG s-a alăturat trupei, dar momentan nu poate să divulge identitatea. ”În caz că nu știți, s-au despărțit 5Gang. Păcat. Anyways, felicitari @selly ! Așa că, în premieră, trebuie să vă anunț că: Am deosebita și nemaipomenita plăcere să vă prezint noul membru @satrabenz ! Ați ghicit, este vorba despre fostul membru 5Gang! Bine ai venit, bro! #satraefamilie Revenim cu detalii în curând!

 

 

In caz ca nu stiti, s-au despartit 5Gang. Pacat 🤣🤣. Anyways, felicitari @selly ! Asa ca, in premiera, trebuie sa va...

Publicată de Keed pe Vineri, 17 septembrie 2021