Camila Cabello și-a făcut curaj și le-a spus „Adio!” fetelor din Fifth Harmony și se pare că a făcut o alegere inspirată. Artista are o carieră de succes, și-a întâlnit sufletul pereche și este mai fericită ca oricând.

Camila Cabello i-a cucerit din prima pe fani cu piesa ”Senorita”. Cei care au avut spirit de observație s-au prins din prima că între ea și Shawn Mendes este mai mult decât o prietenie, iar la scurt timp bănuielile acestora s-au adeverit. Dacă la capitolul relații lucrurile au fost simple pentru toată lumea, la capitolul viața personală, sunte detalii pe care unii fani nu le cunosc. Și oricât de banal ar putea suna, nu mulți știu de fapt cum o cheamă pe Camila și cum și-a ales numele de scenă.

Camila Cabello a povestit la un moment o cheamă de fapt Karla. "Karla este primul meu nume, Camila este al doilea, însă familia mi-a spus mereu Camila. Când am venit la școală în Statele Unite, eram într-adevăr foarte timidă și profesorii de acolo mi-au spus Karla".

"Camila este mai mult ca un nume de scenă pentru mine, iar Karla este cine sunt în esența mea. Am crescut foarte inconfortabil înconjurată de băieți. Karla nu știe ce să spună, este rușinoasă și introvertită, nu-i place să iasă în evidență și asta sunt de fapt eu". ​