Ca în fiecare an, Spotify trage linie și prezintă fanilor cei mai ascultați artiști de pe platformă. Pandemia i-a mutat pe mulți din fața scenie în fața telefonului, iar asta se vede. Cifrele sunt mai mari ca niciodată, iar topul este plin de surprize.

Bad Bunny și Olivia Rodrigo, artiștii de pe primele două locuri din topul Spotify Wrapped nu sunt o surpriză pentru nimeni. Pentru al doilea an la rând, Bad Bunny a fost cel mai ascultat artist de pe Spoitfy. Cu peste 9.1 miliarde de streamuri, Bad Bunny a detronat-o pe Taylor Swift care s-a aflat pe locul 2, urmată imediat de BTS, Drake și Justin Bieber. 

Cea mai ascultată piesă din lume este "drivers license" de la Olivia Rodrigo. Piesa a fost ascultată de peste 1.1 miliarde de ori, iar imediat, pe locul doi se află ”MONTERO” de la Lil Nas X.

Acesta nu este singurul succes pe care l-a bifat Olivia Rodrigo. ”good 4 u” a fost cea de-a patra cea mai ascultată piesă de anul acesta, iar albumul ei de debut, ”SOUR” a fost cel mai ascultat album din lume, artista depășind-o pe Dua Lipa și pe Doja Cat.

Așa arată topul complet Spotify Wrapped:

Most Streamed Artists Globally

Bad Bunny

Taylor Swift

BTS

Drake

Justin Bieber

 

Most Streamed Songs Globally

"drivers license" by Olivia Rodrigo

"MONTERO (Call Me By Your Name)" by Lil Nas X

"STAY" (with Justin Bieber) by The Kid LAROI

"good 4 u" by Olivia Rodrigo

"Levitating" (feat. DaBaby) by Dua Lipa

 

Most Streamed Albums Globally

SOUR, Olivia Rodrigo

"Future Nostalgia," Dua Lipa

"Justice," Justin Bieber

"=," Ed Sheeran

"Planet Her," Doja Cat