Delia nu mai lansat nimic de la proiectul NFT care includea și piesa ”Racheta”, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce le-a pregătit artista. Delia este foarte încrezătoare în noul proiect și deja a share-uit câteva secvențe din videoclip, iar unele cadre par foarte cunoscute.

Delia nu duce lipsă de originalitate. Artista lucrează mereu cu cele mai bune nume din domenii astfel că rezultatele sunt pe măsură. De ce atimp, artista postează imagini similiare pe contul de Instagram, iar fanii au început să creadă că este vorba de un nou videoclip. Și au avut dreptate. Delia va lansa în curând piesă și videoclip nou despre care chiar este spune că sunt bombă. Din teaser-ul pe care l-a postat pe Instagram, se poate observa cum artista are o armată de oameni costumați din cap până-n picioare în haine negre, fix cum a fost și Kim K la MET Gala.

Kim s-a prezentat la MET Gala într-un outfit semnat de Balenciaga, dar în spatele procesului de creație al ținutei a stat chiar Kanye West. Deși Kim a avut de ales dintre zeci de designeri pricepuți, totuși, miliardara l-a ales pe cel mai aproape de casă. Fanii lui Kim, dar și ai lui Kanye nu înțeleg ce vor cei doi să transmită, mai ales Kim care sigur ar arăta mult mai bine fără mască.

P.S Pentru toți curioșii, Kim Kardashian a purtat makeup, chiar dacă nu s-a văzut.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)