Sore și-a dorit foarte mult să se mute la casă nouă. Artista și-a îndeplinit recent visul și a împărtășit bucuria cu fanii de pe Instagram.

Recent, artista le-a spus fanilor ei planurile pe care le are și pe care vrea să le bifeze anul acesta. Cel mai important era acela de a se muta la casă nouă și se pare că i-a și reușit. ”Săptămâna asta mă mut la casă. Nu știu dacă știți despre mine faptul că schimb locuința des, undeva la 2-3 ani, pentru că eu cred în energia locului și cred că ea se consumă după un timp. Faza e că la casă n-am locuit niciodată, așa că mă încearcă niște emoții, am fluturi în stomac, așa cum s-ar zice.”, posta artista săptămâna trecută pe Instagram.

Între timp, Sore s-a mutat în locuința pe care și-o dorea și le-a transmis fanilor primele gânduri din casa nouă. ”Prima poză de când e gata casa 🤞♥️ am zis că revin cu impresii: concluzia, după o săptămână, e că sunt mai gospodină decât credeam 🤣 într-adevat, e mult mai multă treabă de făcut dar îmi și place să fie totul țiplă, curat, așezat perfect. Oare e așa doar la început? 🤣”