Sore Mihalache este în culmea fericirii la cei 30 de ani ai ei, artista este pregătită să devină soția lui Mircea Julean și a vorbit despre ce vrea să poarte în ziua cea mare.

“Eu nu ştiu dacă o să mă mărit sau când o să mă mărit. (…). Este o rochie pe care n-o simți pe corp şi asta este un atu pentru mireasă. Dacă voi face vreodată nuntă pe plajă, cu siguranță voi avea nişte bocanci albi, pe care îi am deja şi au şi sclipici!”, a declarat Sore.

“Când merg cu fetița în vacanță, primul bagaj pe care îl organizez este al ei. Îmi fac ținutele pe zile, câte două pe zi. Asta am învățat de la mama. Din bagajul de vacanță nu îmi lipsesc papucii. În timpul zilei sunt mai casual, dar seara îmi place să port sandale. O gleznă frumoasă, cu o sanda frumoasă, spune mai mult decât un decolteu”, a mai spus ea. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cand eram mica, cred ca aveam 9 ani, am fost usor bolnava si a trebuit sa stau acasa o luna, in loc sa merg la scoala. Zilele treceau greu, deja epuizam toate ideile de joaca insa tot in acea perioada am descoperit o parte din viitorul meu. La televizor, in fiecare sambata, era o emisiune care se numea Ploaia de Stele, unde oamenii intrau printr-o poarta magica si se transformau in idolii lor. Atat de tare imi placea incat visam sa ma fac mare si sa cant tuturor. Tata mi-a spus atunci sa incerc sa scriu o scrisoare celor de la televizor, ca poate rugamintea mea se va transforma intr-o emisiune pentru copii. In fiecare seara adormeam si ma trezeam cu gandul ca “poate domnii de la tv au citit scrisoarea mea dar au uitat sa raspunda”. 3 luni mai tarziu eram pe scena Ploii stelutelor si cantam Me muero de amor de la Natalia Oreiro. 🥰 evident ca emisiunea era deja anuntata la tv, cu casting deja deschis, la care am ajuns si eu ulterior... dar iata un exemplu de cat de important e ca parintii sa iti dea aripi sa zbori, sa te faca sa intelegi ca un vis se poate indeplini daca tu crezi suficient de tare in el. Multumesc ❤️🙏

O postare distribuită de SORE (@soreonline) pe