Sora Deliei, Oana, și-a botezat în weekend băiețelul, iar nașa micuțului a fost chiar Delia. Tot ea a botezat-o și pe Jessie, fetița Oanei.

Oana a ales să poarte o rochie lejeră, de vară, cu buline negre, iar Delia s-a îmbrăcat într-o rochie neagră cu motive tradiționale. 

„În 2 ani, nuntă, botez, 2 nașteri, alt botez, nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant…Copil a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok. A fost foarte liniștit, chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat.
Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de 1 an jumate. Acum doarme în mașină. Am fost foarte relaxați toți, e ca o duminică în care mergi la biserică, doar că foarte specială, dar stres 0. Atunci ne-am stresat foarte rău pe tot felul de chestii. Acum a fost foarte relaxat, l-am lăsat în piciorușele goale, nu ne-am mai stresat cu chestii inutile." 
a declarat Oana Matache.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@oanacosanzeana ❤️

O postare distribuită de Delia (@delia) pe