Oana Matache a tot încercat să le explice fanilor că ea nu are o pagină de Facebook și că toate cele existente sunt false, dar nu mulți au luat-o în seamă, așa că vrea să i se facă dreptate.

Se pare că individul respectiv nu doar că i-a furat identitatea, dar și împrumută bani în numele artistei. 

"După cum am zis de nenumarate ori și prin ziare, pe la diverse emisiuni, prin intermediul Deliei, în fel şi chip - eu nu am o pagină de Facebook. Niciuna! Tot ce are numele meu pe Facebook e fals -nu sunt eu. Aveți grijă, pentru că persoana respectivă se şi împrumută de bani în numele meu. BINEÎNTELES că am luat măsuri şi am închis contul de câteva ori, însă individul şi-l redeschide. Am trimis buletinul de 3 ori deja către Facebook, însă niciun răspuns. Situație veche de 3 ani... până la urmă voi face un scandal în care voi implica politia.", a scris Oana pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragilor, Dupa cum am zis de nenumarate ori si prin ziare, pe la diverse emisiuni, prin intermediul Deliei, in fel si chip - eu nu am o pagina de Facebook. Niciuna! Tot ce are numele meu pe Facebook e fals -nu sunt eu. Aveti grija, pentru ca persoana respectiva se si imprumuta de bani in numele meu. BINEINTELES ca am luat masuri si am inchis contul de cateva ori, insa individul si-l redeschide. Am trimis buletinul de 3 ori deja catre Facebook, insa niciun raspuns. Situatie veche de 3 ani... pana la.urma voi face un scandal in care voi implica politia. (Campania si poza de campanie sunt facute de mama @ginamatache7 😆👌👌👌)

O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana) pe