Unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți și-a plănuit revenirea. ”Pretty Little Liars” promite un comeback cu și mai multe momente de suspans și personaje noi. Can't wait!

”Have a secret, can you keep it?” Vă era dor de Hannah, Spencer, Aria și Emily? Ei bine, producătorii serialului au anunțat deja un reboot, iar fanii sunt în culmea fericirii. Suspanul, emoția și momentele intense nu vor lipsi ci, din contră, vor atinge cote maxime. 

Noua parte a serialului se va numi ”Pretty Little Liars: Original Sin”, iar acțiunea va avea loc într-un oraș nou. De data aceasta, din echipa de producție vor face parte Roberto Aguirre-Sacasa și Lindsay Calhoon Bring, cei care și-au pus amprenta pe seriale precum ”Riverdale” și ”Chilling Adventures of Sabrina”.

”Acum 20 de ani, o serie de evenimente tragice a tulburat orașul Millwood. Acum, în prezent, un grup de tinere se simt amenințate de un asasin care vrea să le facă să plătească pentru păcatele pe care le-au comis părinții lor cu ani în urmă. În ”Pretty Little Liars: Original Sin” ne aflăm la kilometri depărtare de Rosewood, dar tot în același univers - un nou oraș, o nouă serie de mincinoase”, arată comunicatul oficial.

Printre primele nume de actori confirmate pentru acest reboot se numără:

Bailee Madison (Imogen)

Chandler Kinney (Tabby)

Maia Reficco (Noa)

Serialul va fi produs în studiourile Warner Bros și vor avea în echipă persoane care au realizat serialele Gossip Girl, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries și You.  How cool is that?