Billie Eilish este pusă pe fapte mari anul acesta. Artista a lansat un documentar, o carte, a lansat album nou, iar surprizele nu se opresc aici. Billie are de gând să își surprindă fanii și cu un film-concert, un concept gândit de ea și de echipa ei.

Billie Eilish colaborează pentru prima dată cu Disney și lansează un film cu un concept nou, proiect ce face parte din promovarea albumului ”Happier than ever”. Pentru acest film, Billie a lucrat cu echipa ei formată din Robert Rodriguez și Patrick Osborne. ”Happier Than Ever: A Love Letter To Los Angeles” a fost filmat la Hollywood Bowl și va avea premiera pe 3 septembrie pe platforma Disney+. Billie nu a fost singură la filmări, ci a fost acompaniată de fratele ei, FINNEAS, de Corul de copii din Los Angeles și de Filarmonica din Los Angeles.

”Happier than ever” s-a lansat pe 30 iulie și conține 16 piese. ”Getting older”, ”I didn't change my number”, ”Billie Bossa Nova”, ”my future”, ”Oxytocin”, ”GOLDWING”, ”Lost cause”, ”Halley's comet”, ”Not my responsibility”, ”OverHeated”, ”Everybody dies”, ”Your power”, ”NDA”, ”Therefore I am”, ”Happier than ever” și ”Male fantasy”.