Familia lui Nick Jonas nu trece prin cea mai bună perioadă. Fostul jurat The Voice a ajuns de urgență la spital. Din spusele surselor, Nick a ajuns la urgențe în urma unui accident suferit pe platourile de filmare de la noul ei show.

Soțul Priyankăi Chopra, Nick Jonas a ajuns sămbătă seara la spital în urma unui accident. Conform celor de la TMZ, Nick filmează de zori la noul lui show și tot acolo ar fi fost și locul unde s-a accidentat. Momentan, nimeni nu a declarat oficial nimic despre starea de sănătate a artistului, dar cei de la TMZ susțin că Nick este bine și se va întoarce curând pe platoul de filmare.

Mai bine mai târziu decât niciodată. Nick Jonas are prima reclamă de la Super Bowl. De ce este specială?

Nick a fost înlocuit luna trecută de Ariana Grande pe scaunul juraților de la The Voice. Grande se alătură juraților cu ștate vechi precum John Legend, Kelly Clarkson și Blake Shelton, soțul lui Gwen Stefani. Ariana și-a anunțat fanii pe Instagram de schimbările de la The Voice și este foarte bucuroasă că cei din producție s-au gândit la ea. ”Surprizăăă! Sunt mai mult decât încântată și onorată să mă alătur lui Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton pentru sezonul 21 din The Voice. Nick Jonas, ne va fi dor de tine!”