Veștile bune pentru anul 2021 vin de la Puya. Artistul invitat la Marea Unire ZU a dat din casa câteva detalii, iar tot ce putem spune este că 2021 se anunță a fi un an promitător pentru el.

La începutul anului 2021, somelierii vor avea un nou vin de degustat. Puya își va face debutul în industria vinului, iar planul lui este cât se poate de serios. Artistul a povestit în backstage-ul de la Marea Unire ZU cât de mult își dorește ca fanii să ciocnească un pahar de vin semnat de el. Puya a pus la punct toată partea birocratică, are toate actele semnate, partenerii sunt pe poziții, iar tot ce mai rămane este ca fanii să fie încântați de produsul final.

Puya a găsit și numele perfect pentru sticlele ce-i vor purta semnătura: ”Băiatu-n iarbă”. De ce acest nume? Ei bine, se pare că reminescențele trecutului încă sunt prezente în viața artistului. Artistul și-a amintit de magazinul din cartierul lui, ”Fata-n iarbă”, locul de unde își cumpărau vin atât el, cât și prietenii lui. Pornind de la acest nume, Puya a făcut adaptarea și i se pare cea mai potrivită alegere.

Marea Unire ZU, cel mai mare concert din România poate fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie pe Antena 1, după ”Chefi la cuțite”, dar și pe Facebook-ul Radio ZU și online pe radiozu.ro.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUYA (@puya_dragos)