Dacă stai mult timp în online, atunci sigur nu avea cum să îți scape celebrul meme cu ”fetița dezastru”. După mai bine de 15 ani de la apariția lui, protagonista a decis să îl scoată la vânzare sub formă de NFT, că tot sunt la modă, iar suma obținută să o folosească în scopuri caritabile.

Poate că numele de Zoë Roth nu îți spune multe, dar imaginea în care aceasta apare a făcut senzație ani la rând pe social media. Într-o dimineață de sâmbătă din anul 2005, Zoë avea 4 ani atunci când familia ei a mers să asiste la stingerea unui incendiu din apropierea casei. Imaginea pe care părinții i-au făcut-o lui Zoë a făcut înconjurul internetului, iar în 2007 tatăl acesteia a participat la un concurs cu celebra poză, concurs pe care l-a și câștigat.

Acum, la mai bine de 15 ani de la faimosul moment, Zoë a decis că este momentul să pună poza la vânzare sub forma unui NFT, iar suma pe care o va obține să o doneze. Nu a durat mult, iar poza i-a adus lui Zoë nici mai mult, nici mai puțin de 500.000 de dolari, iar întreaga sumă va fi folosită pentru a plăti școlarizarea unor studenți, iar restul va fi donată organizațiilor caritabile.