Hailey Bieber a recunoscut recent că limitează pe cât posibil timpul petrecut pe social media. Hate-ul din online o afectează mai mult decât ar fi cazul, iar acest lucru a determinat-o să ia decizii radicale. Mai întâi și-a închis contul de Twitter, apoi a limitat comentariile pe Instagram și a decis să petreacă mai puțin timp pe platformă. 

Enough is enough! Justin Bieber, scos din sărite de paparazzii care au hărțuit-o pe Hailey. Ce le-a transmis?

Hailey a recunoscut recent că nu intră pe Instagram în timpul săptămânii, pentru că timpul petrecut acolo ajunsese să o afecteze mai mult decât și-ar fi dorit. ”Oamenii pot spune ce vor ei pe internet, iar apoi lucrurile devin virale, pentru că lumea crede tot ce vede pe social media. Nu era zi în care să intru pe net și să nu simt că este un mediu foarte toxic. Doar gândul de a deschide aplicația îmi dădea o anxietate atât de puternică, încât îmi venea să vomit”, a povestit Hailey, motivând de ce și-a luat adio de la Twitter.

Modelul a limitat și timpul petrecut pe Instagram și a spus că deschide aplicația doar în weekend. Mai mult, și-a modificat setările așa încât doar persoanele cunoscute îi pot comenta la fotografii. Hailey a vorbit pe larg despre acest subiect într-un videoclip pe care l-a postat pe canalul ei de YouTube.