Snoop Dogg nu trece prin cea mai bună etapă din viața lui. Rapperul a pus mâna pe Instagram și le-a dat fanilor una dintre cele mai triste vești. Aceasta a pierdut cea mai importantă ființă și va trece mult timp până când acesta va reveni la gânduri pozitive.

Fanii lui Snoop Dogg sunt obișnuiți ca acesta să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să transmită energie pozitivă. Din păcate, Snoop a trecut prin unul dintre cele mai triste momente din viața lui. Mama sa, Beverly Tate s-a stins din viață duminică, dar rapperul de abia acum și-a găsit puterea de a posta câteva imagini cu ea pe Instagram. Mama lui Snoop era bolnavă, iar din luna iunie se afla în spital. Snoop a postat și atunci un mesaj și le-a transmis fanilor că atât el, cât și frații lui au mers în vizită la Beverly și că le-a promis că se va face bine.

Din păcate, starea de sănătate a lui Beverly s-a agravat, iar acum aceasta a decedat. Snoop a decis să păstreze secretă cauza decesului și a ales să posteze câteva imagini cu mama lui, mulțumindu-i pentru tot ce a făcut. Încă o dată, fanii și prietenii lui au demonstrat că îi sunt aproape, iar secțiunea de comentarii s-a umplut cu mesaje de condoleanțe de la Lizzo, Cradi B și nu numai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)