Între timpul petrecut la studio și schimbat scutecele fetiței lui, Smiley și-a făcut timp și pentru un proiect cinematografic. Artistul a petrecut multe ore în ultimul an pe platourile de filmare pentru o peliculă în care va avea rol principal. 

Smiley artistul, Smiley omul, Smiley tăticul și... Smiley actorul. Artistul are rol principal într-un film românesc care urmează să aibă premiera pe 25 februarie. ”Odată pentru totdeauna” spune o poveste despre depresie și anxietate și combină comedia cu drama. Filmul este regizat de Iura Luncașu, iar scenariul este inspirat chiar din viața lui. Personajul lui Smiley se numește Alex Zota și încearcă să lupte cu propriii demoni și să găsească lumina din viața lui. 

„Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mă trezesc la 5-6 și adorm după miezul nopții. Pentru că filmez aproape în fiecare zi nu prea pot să mai ies din rol și sunt cam posac și obosit. Zilele trec repede, iar în drumul meu descopăr locuri neștiute, deosebit de frumoase, o Românie ascunsă.”, declară Smiley.

Smiley nu este la prima experiență de acest tip. El a mai jucat în trecut în serialul ”Cu un pas înainte”, dar și în lung-metraje precum ”Un film simplu”, ”#Selfie”, ”Nașa” sau ”Oh, Ramona!”.

Așa arată trailerul celui mai nou film în care va juca Smiley: