Vești bune pentru Smiley! Artistul trebuie să se pregătească pentru cel mai important rol din viața lui, cel de tătic.

Smiley și iubita lui trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi vor deveni părinți, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât niciunul dintre ei nu se aștepta la această veste. Smiley va avea unul dintre cele mai frumoase roluri, căci va fi tătic de fetiță. Artistul și iubita lui au filmat un vlog deoarece au vrut ca fanii să afle toate detaliile chiar de la ei. Smiley a promis că își va ține fanii la curent și de acum încolo și că ei vor fi singura sursă pe care trebuie să o creadă.

Smiley era la studio atunci când a primit un apel de la iubita lui care îi spunea că îl așteaptă acasă ”să discute”. Artistul și-a dat seama că este vorba de ceva serios și avea o mică bănuială că ar putea fi vorba despre o sarcină, dar a așteptat să ajungă acasă pentru a primi marea veste.

Smiley și iubita lui au răspuns în cadrul vlogului la cele mai mari curiozități ale fanilor, dar au oferit și câteva detalii importante legate de sarcină. Cei doi nu s-au gândit încă la numele pe care îl va avea micuța, dar știu sigur că vor fi niște părinți super cool și vor fi, cu siguranță, cei mai buni prieteni ai acesteia. 

Smiley și-a făcut deja planurile și știe că va fi o victimă a drăgălășeniei micuței și este aproape convins că nu îi va refuza niciun moft. Artistul așteaptă să trăiască din plin această perioadă și vrea să compună o piesă specială pentru aceste momente unice.

Daca vrei să afli mai multe detalii despre cum s-a întâmplat totul, poți vedea aici: