Pe lângă pasiunea pentru muzică, Smiley și Dua Lipa mai au ceva în comun: conduc aceeași marcă de mașină. N-are cum să nu te apuce invidia când afli despre ce este vorba!

În urmă cu câteva zile, Smiley le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu "furia roșie" pe care o conduce: un Jaguar E-Pace, al cărui preț de catalog pornește de la 40.000 de euro. În schimb, Dua Lipa a devenit ambasador Jaguar și va primi în cadrul contractului de imagine un i-Pace, primul SUV al mărcii, 100% electric.

OMG! Ai idee cât câștigă Selena Gomez pentru fiecare postare pe Instagram, pentru Puma? Suma e fabuloasă!

Beneficiind de aportul a 400 de cai putere și al unui cuplu de 696 Nm, I-PACE accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde. Cam tare, nu?

„Îmi place să îmi testez limitele prin muzică și concertele mele, iar acest parteneriat îmi oferă o provocare unică şi electrică. Este un proiect hi-tech care combină muzica cu tehnologia Jaguar și știu că fanii mei sunt nerăbdători să facă parte din această experiență. Totul va fi dezvăluit pe 3 septembrie la Amsterdam. Sunt atât de încântată că prima mea mașină va fi un Jaguar I-PACE și că va servi ca model pentru noile generații de mașini electrice”, spune Dua Lipa.