Dorian Popa este cea mai urmărită prezență masculină din online. Dorian are o comunitate de 2,1 milioane de urmăritori, iar noi îl sfătuim să se bucure cât mai poate de acest titlu pentru că un alt artist vine tare din urmă.

Motiv de fericire maximă pentru Smiley. Artistul a primit vestea cea mare: a făcut 2 milioane de urmăritori pe Instagram. Smiley nu a putut să nu le mulțumească celor care au apăsat butonul de follow, așa că a făcut o serie de Insta stories cu bunul lui prieten, Pavel Bartoș.

Lucrurile nu sunt atât de simple și de roz precum par. Smiley este umăr la umăr cu o altă prezență mega activă pe Instagram, Dorian Popa. . În ultimul timp, Smiley vine destul de repede din spate și are toate șansele să îl întreacă pe Dorian la numărul de urmăritori. So, fanii hâtz, activați-vă!

Recent, Smiley a lansat ”Ne vedem noi” în colaboare cu Delia. Piesa a adunat aproape 1,5 milioane de vizualizări în doar două zile de la lansare și a fost pe locul 4 în trendingul nostru. Piesa a stat foarte bine și pe plan internațional. Colaborarea dintre Smiley și Delia a ocupat locul 13 worldwide și a întrecut piesa ”Pa'Ti” a lui JLo cu Maluma.