Smiley, de unde vii la ora asta?! Se pare că artistul se grăbea atât de tare să ajungă pe plajă, încât pe drumul către mare a fost amendat de către poliție.

Zilele acestea, Poliția Română organizează filtre pe drumul către mare. Printre miile de șoferi testați s-a aflat și Smiley. Celebritatea nu l-a ajutat și, astfel, artistul s-a ales cu o amendă. Smiley a ieșit negativ la testul de droguri și la cel de alcool, dar viteza i-a creat probleme.

Smiley a vrut să își liniștească, dar și să își lămurească fanii cu privire la cele întâmplate printr-un mesaj postat pe Facebook.

”Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor.”