Smiley a venit miercuri la Morning ZU, pentru prima dată în calitate de tătic. Artistul a cântat live ”Noi doi și noaptea”, piesa pe care a lansat-o în urmă cu o lună, și a povestit despre cum s-a schimbat viața lui de când a apărut micuța Josephine. 

”Noi doi și noaptea” s-a auzit live, miercuri dimineața, la Morning ZU. Artistul, care este proaspăt tătic, a povestit că tocmai a bifat prima vacanță alături de fetița lui și de Gina și au avut o escapadă de câteva zile la munte, într-o zonă pitorească și fără semnal la telefon. Smiley a mai povestit că îi este foarte dor să cânte pe scenă și să reia concertele și turneele, când va fi posibil. Până când vom avea ocazia să auzim melodia ”Noi doi și noaptea” cântată în concerte, așa a sunat live, în studioul de la Morning ZU:

Smiley nu a venit cu mâna goală la matinal și a păstrat tradiția. A cântat o bucată dintr-o piesă pe care nu a lansat-o încă. Melodia face parte de pe următorul album al lui Smiley, iar versiunea pe care a cântat-o la ZU nu este cea finală. Titlul provizoriu al melodiei este ”Nu mai există dup-aia”, dar nu se știe dacă va rămâne exact în această formulă. Așa a sunat în primă audiție: