Perioada pandemiei a dat peste cap planurile multor artiști. Printre cei mai afectați se numără și Smiley care consideră că tot ceea ce se întâmplă este deplasat și că autoritățile transmit mesaje care nu pot fi puse în practică de artiști.

Smiley și-a recalculat planurile din agenda de anul și a șters de pe listă concertele. Artistului îi lipsesc momentele de pe scenă, dar efectele pandemiei par că nu au de gând să schimbe prea curând situația. Situația nu se anunță deloc una roz, iar ceea ce l-a deranjat pe artist a fost atitudinea autorităților care au ales calea simplă pentru cei care performează în domeniul muzical.

Intrigat de mesajul transmis, Smiley a pus mâna pe telefon și a decis să își întrebe și colegii de breaslă ce au de gând să facă în perioada următoare dacă se ”recalifică”. Smiley este unul dintre artiștii care nu ar trebui să își facă griji. Artistul tocmai ce a lansat piesa ”Ne vedem noi” alături de Delia care într-o săptămână de la lansare a strâns 3.2 milioane de vizualizări.

”Aud tot felul de miniștii ai culturii, prim-miniștii de tări care sfătuiesc toți artiștii să se apuce de altă meserie sau, eventual, să se recalifice. Am și eu o întrebare pentru colegii mei de breaslă care mă urmăresc: voi ce faceți? De ce meserie vă gândiți să vă apucați?”, a transmis Smiley pe Insta stories.