Smiley și Gina Pistol și-au luat fetița și au plecat în prima vacanță în această formulă. Chiar dacă au mai avut escapade la mare și la munte de când sunt părinți, este pentru prima dată când cei doi au dus-o pe Josephine într-o vacanță în afara țării. 

Luna august este sinonimă că vacanțele, iar Gina și Smiley nu fac excepție. Primul concediu adevărat alături de fetița lor este ceva ce nu vor uita niciodată, iar destinația pe care au ales-o este una romantică. Gina, Smiley și Josephine se află în Italia, iar Smiley a postat pe Insta Stories câteva imagini din timpul unei plimbări prin centrul Florenței. 

La cinci luni, micuța Josephine se bucură deja de prima ei vacanță în afara țării. Gina și Smiley și-au făcut ”încălzirea” mai întâi cu câteva drumeții prin țară, iar acum și-au făcut curaj pentru o vacanță în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi părinți sunt destul de rezervați în privința imaginilor personale, dar au postat câteva story-uri și fotografii din concediu. Gina și Smiley au explicat în trecut de ce refuză să o arate pe micuța lor pe internet și au spus că vor să o protejeze de valul de hate care este în online. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)