Smiley și Gina Pistol postează rar fotografii în care apare fetița lor. Chiar dacă nu îi arată chipul pe internet, haterii găsesc tot timpul ceva de comentat, iar acum Smiley a devenit ținta criticilor de pe internet. 

De când s-a născut micuța Josephine, părinții ei au decis să o protejeze și să nu îi expună chipul pe internet. Cei doi au explicat, în repetate rânduri, că au luat această decizie pentru a o proteja de hate-ul din online și pentru că îi respectă dreptul de a alege singură, când va fi mai mare, dacă își dorește să apară pe rețelele de socializare sau nu. Cu toate că publică doar imagini în care apare cu spatele sau se văd doar anumite detalii, haterii găsesc tot timpul ceva de care să se lege. Dacă de obicei mămicile sar imediat să o critice pe Gina pentru te miri ce, de data aceasta Smiley a fost pus la zid, din cauza unei imagini pe care a postat-o pe Instagram.

Gina Pistol a povestit despre prima ceartă cu Smiley: ”Eu când mă supăr rău, pot să dispar din viața ta”

Cei trei au ieșit la iarbă verde, ca o familie, iar Smiley a publicat un selfie pe contul lui. Artistul o ține pe micuța Josephine în marsupiu, dar cineva i-a atras atenția că nu o poartă corect: ”Ca să fie copilul pus corect și să nu te doară spatele, trebuie să stea în așa fel încât să îi poți pupa fruntea și picioarele să fie în M. Sunt multe grupuri de baby wearing. Succes și plimbare plăcută!” Comentariul sugera că reglajele marsupiului nu erau făcute corect și că Josephine ar trebui să fie poziționată mai sus. O altă mămică a răspuns la comentariu și a spus că regula se aplică doar atunci când bebelușul este purtat de femei, în cazul bărbaților sunt alte proporții care trebuie respectate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)